Valencia vs Real Madrid

Igår kväll körde Valencia emot Real Madrid utan Kaka och Cristiano Ronaldo.
Men ingenting hände förän 42:andra minuten när Higuain skjuter emot mål men målvakten styrde ut den till hörna.
Och målvakten var Cesar som styrde ut bollen.
Men på hörnan Real Madrid fick precis efter skottet så blir det ett nick men kom på stolpen.
Och sedan efter halvleken som blev det första målet för matchen det är nick mål.
Utav Higuain och det blev 1-0 till Real Madrid.
I 53:39 minuten kom det målet.
Men sen efter gör Cassilias sitt största misstag för matchen.
Och David Villa gör ett snyggt mål med huvudet men inte svårt för han för det var Cassilias som gjorde misstag.
I 59:00 minuten blev det målet och det stog 1-1.
Och sen gör Higuain ett väldigt viktigt mål som värkligen behövdes!
Och målet var i den 64:52 minuten.
Det stog 2-1.
Och Cesar försökte värkligen ta bollen men det hade varit svårt.
Men sen när det blev 2-2 och målet blev utav Joaquin.
Och det blev 2-2 under den 79:13 minuten.
2-2 lika var det under en kort tid.
Den 82:38 minuten blev det 3-2 till Real Madrid tack vare att Garay gjorde ett snyggt nick mål.

Matchen slutade 3-2 till Real Madrid !